In geval van nood

Naam: Christiaan Hofman
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Review: Cilinders vervangen, bestaande sloten (deuren en ramen) bekeken en certificaat sleutels. Een super ervaring, Peter is mee denkend, zeer deskundig en ook nog eens niet duur. Wees vooral niet koppig en luister naar Peter.


Naam: Duco Hulscher
Review: Lockforce reageert snel en levert zeer professioneel werk. Hij denkt met je mee en heeft altijd een oplossing. Lockforce is de eerste die ik bel als er op 1 van onze locaties herstel van of advies over onze sloten en toegangssystemen nodig is. Een echte aanrader op dit vakgebied.


Naam: Jan Schroder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Review: Zeer prettige en snelle service. Is zeer aan te raden en ik had deze firma doorgekregen van een bedrijf uit Hoofddorp. Lockforce veel succes.


Naam: Renate
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Review: Peter is al verschillende keren bij mij geweest en levert altijd topwerk af, super vriendelijk en kan altijd snel aan de slag. Denkt na over mogelijke oplossingen en komt met gedegen advies.


Naam: Wieteke van der Hoorn
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Review: Snel, eerlijk en voor de van te voren afgesproken prijs. Ik wilde een nieuw slot met keurmerk, goed advies gekregen (nog betere oplossing dan andere partijen). Hij kon zeer snel aan de slag dus dat was ook fijn.


Naam: Thomas van Lammeren
Review: Erg goed geholpen, zeker aan te raden


Naam: Arjan Jasperse
Review: Deze man weet hoe het werkt!


Naam: Robbert Otto
Review: Top geholpen! Snel, eerlijk en voor de van te voren afgesproken prijs. Veel oplichters in deze branche. Let dus goed op en bel zeker niet de eerst de beste! Zie hieronder de uitgebreide toelichting:

Afgelopen weekend is ons slot kapot gegaan. Helaas de eerste de beste slotenmaker op google laten komen. Deur open maar daarna is hij nog een uur bezig geweest zonder oplossing. Tarief 200% plus kosten aan gebruik van de schroevendraaier en ander gereedschap. Ruim 400
Euro om de deur open te krijgen. Opgelicht dus..

De dag erna minstens 10 slotenmakers gebeld. Eigenlijk allemaal bizarre prijsopgaven. Vraag je vervolgens naar het type slot dat ze erin gaan zetten. Blijkt deze voor 30% van de prijs online beschikbaar.

Gelukkig via een kennis op Lockforce geattendeerd. Telefonisch een eerlijke prijs, binnen een half uur driepuntsslot erin gezet en geen onverwachte kosten achteraf. Belangrijk dat dit soort ondernemers in zo’n branche positief benadrukt worden!

Lockforce bedankt!


Naam: Tom Klaassen
Review: Hele snelle en professionele service! Meer dan tevreden, en Peter is een hele vriendelijke man!


Naam: Marcel Leeuwerink
Review: Naar aanleiding van een advertentie om de voordeur te voorzien van een driepuntsbeveiliging, advies gekregen op alle andere deuren en ramen. In de offerte konden we zelf een keuze maken wat wel en niet. Professionele aanleg en nu komt mijn huis in aanmerking voor een certificaat. Superblij mee.


Naam: Frank
Review: Peter heeft bij ons alle sloten vervangen conform ons verzoek en het pkvw. Perfecte services en al het werk is keurig uitgevoerd!


Naam: Rachel Slooten
Review: Keurig professioneel bedrijf. Heel vriendelijk personeel. Supersnelle service. Prima prijs kwaliteit verhouding.


Naam: Martijn Vermeulen
Review: Een topper van een collega. Werk met Lockforce graag samen.


Naam: Johmarja Goudriaan
Review: Wij zijn super tevreden met Lockforce.Goede service,vakman,betrouwbaar en alles keurig geplaatst en netjes achter gelaten.We kunnen dit bedrijf u aanraden !!!


Naam: Jeroen de Graaf
Review: Geweldig persoonlijk advies en vakkundige service! een aanrader!


Naam: Bert Bakewel
Review: puik werk geleverd onder moeilijke omstandigheden. chapeau!


Naam: Sasha de Graaf
Review: Had gebeld dat wij buitengesloten waren sleutels lagen nog binnen. De monteur van Lockforce was hier binnen half uur en had snel onze deur weer geopend zonder schade. Helemaal top.


Naam: Robert Vrielink
Review: Snelle service, professioneel advies en zeer nette afhandeling! Prijs viel ook nog een erg mee. Bedankt!!


Naam: Vincent Broeder
Review: Zeer vakkundig advies en snelle service voor een goede prijs.


Naam: Ine van Bommel
Review: Perfecte dienstverlening zoals altijd!


Naam: Dejan Petkovic
Review: Wij zijn echt tevreden met Lockforce service en advies. Oplossing is op maat gedaan(wat u echt heb nodig, dus de beste voor uw situatie), vriendelijk en zonder nonsense. Een aanrader!

We are very satisfied with Lockforce service and advise. The solution is done optimally (i.e. what you really need, so the best for the situation), friendly and without nonsense. Clearly a recommendation.


Naam: Inka Laukkanen
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Review: We are very happy with the service of Lockforce - fast, professional, friendly and reliable! Peter came over to discuss our wishes and provide advise, quotation was sent the same day and the locks were changed shortly after. Everything done well and our problem was solved. Would definitely recommend if you need to change your locks.

We zijn erg blij met de service van Lockforce - snel, professioneel, vriendelijk en betrouwbaar! Peter kwam langs om onze wensen te bespreken en advies te geven, offerte werd dezelfde dag nog verstuurd en kort daarna werden de sloten vervangen. Alles goed gedaan en ons probleem was opgelost. Zou het zeker aanbevelen als u uw sloten moet vervangen.
 

Naam: Tom van Haarlem
Positief: Professionaliteit, Stiptheid


Naam: Jan van Son
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

nieuw slot voordeur lockforce

Kies voor veilig

Kies voor advies van Lockforce. Onze vakkundige professionals staan 24 uur per dag 7 dagen in de week paraat om te helpen bij nood. Ook kunt u altijd terecht voor vrijblijvend advies over alle sloten.

pkvw

Waarom Lockforce

  • Voor uw veiligheid!
  • 24/7 service
  • Snel ter plaatse
  • Heldere afspraken
  • Vakkundig
  • Kwaliteit van topmerken
  • Klantvriendelijk