In geval van nood

De kracht van Lockforce:

kennis, kwaliteit en klanttevredenheid!

Wat is een sluitplan?

Een sluitplan biedt u de mogelijkheid om personen toegangsrechten te geven voor verschillende deuren binnen een installatie met slechts één sleutel. Uw voordeel:

  • Veiligheid met zo weinig mogelijk sleutels;
  • De organisatie wordt vereenvoudigd;
  • Er kan heel gemakkelijk worden bepaald welke personen tot welke ruimten toegang hebben;
  • Alle cilindersloten en -typen (hoofdingang deuren, tussendeuren, garagedeuren, enz.) zijn met slechts één sleutel afsluitbaar.

Het blijkt vaak een hele puzzel om sleutels en toegang voor werknemers goed te beheren en te controleren. Voor een bedrijf met meerdere werknemers kan het van belang zijn dat werknemers alleen toegang hebben tot bepaalde ruimtes. Ook voor gedeelde bedrijfspanden kunt u ervoor zorgen dat men alleen toegang heeft tot de van tevoren vastgestelde locaties.

Lockforce adviseert over het maken van een passend sluitplan voor uw pand of bedrijf.

sluitplan advies lockforceLockforce werkt met het Mul-T-Lock sluitsysteem. Het Mul-T-Lock sluitsysteem biedt u de mogelijkheid om iedere deur te openen met één sleutel, terwijl een andere gebruiker toegang heeft tot bepaalde deuren. Met de mogelijkheid om al uw verschillende sleutels te vervangen door slechts één sleutel.

Graag informeren wij u over de beste aanpak en ontwerp van een sluitplan voor uw pand of bedrijf. Bent u op zoek naar een sluitsysteem of passende beveiliging van uw pand?

Neem gerust contact op met ons voor een afspraak of informatie op via 023-8200 224 of stuur een email via onze contactpagina.

nieuw slot voordeur lockforce

pkvw