In geval van nood

De kracht van Lockforce:

kennis, kwaliteit en klanttevredenheid!

Advies over veilig wonen

Veiligheid is een basisbehoefte. En ons eigen huis is de belangrijkste plek om ons veilig te voelen. Geen ongewenste gasten in onze huizen.
De beste manier om de kans op inbraak te voorkomen is om ervoor te zorgen dan een inbreker meer tijd nodig heeft om uw woning binnen te komen. Wij geven graag advies over inbraakpreventie. En als u uw huis volgens de zwaarste normen wil beveiligen dan kunnen we dat volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig wonen doen.

Wij zij pas tevreden als u veilig bent!

Of het nu gaat om een sleutel, slot, braakschade, inbraakpreventie, het certificaat PKVW, kluizen en meer. Lockforce staat graag voor en klaar met raad en daad.

advies veilig wonenHoe werkt Lockforce:

Als u contact met ons opneemt zullen we samen met u vaststellen wat uw beveiligingsbehoefte is. Als dat om het vervangen van een slot, sleutel of het repareren van een schade aan een deur dan kan kunnen we dat soms al aangeven aan de hand van een meegestuurde foto.

Wilt u advies over de huidige status van de veiligheid van uw huis. Dan komt Lockforce graag naar u toe. Samen met u kunnen we de zwakke plekken in de veiligheid van uw woning of bedrijf in kaart brengen. Vervolgens maakt Lockforce een plan van aanpak uw woning, pand of bedrijf beter te beveiligen tegen inbrekers.

 

Wij zijn met name werkzaam in de regio: Haarlem, Haarlemmermeer, Bloemendaal, Zandvoort, Bentveld, Heemstede, Vijfhuizen, Cruquius, Zwaanshoek, Badhoevedorp, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Spaarndam, IJmuiden, Velsen, Bennebroek, Hillegom, Beinsdorp, Velserbroek, Amstelveen, Amsterdam, Schiphol, Schiphol-Rijk, Lisse, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Halfweg.

Wilt u meer informatie over Lockforce en onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor advies over de beveiliging, van uw woning, pand of bedrijf? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

nieuw slot voordeur lockforce

Kies voor veilig

Kies voor advies van Lockforce. Onze vakkundige professionals staan 24 uur per dag 7 dagen in de week paraat om te helpen bij nood. Ook kunt u altijd terecht voor vrijblijvend advies over alle sloten.

pkvw

Waarom Lockforce

  • Voor uw veiligheid!
  • 24/7 service
  • Snel ter plaatse
  • Heldere afspraken
  • Vakkundig
  • Kwaliteit van topmerken
  • Klantvriendelijk